panko - rode currykruiden
panko - rode currykruiden
Categorie JORDÀ SPECIALS
Panko paneermeel "rode curry" is een gemengd paneermeel met rode currykruiden.
Frituur altijd op maximaal 160°C om smaak en kleur te behouden.
Tip: Meng 100 gram Panko met 80 gram boter om te gebruiken als knapperig korstje op vis of vlees.
Ingrediënten: panko 54% [TARWEbloem (GLUTEN), zout, dextrose], bulgur (TARWE), kruiden 16% [MUSTARD, koriander, fenegriek, peper, chili, komijn, gember, knoflook, kardemom, venkel, kurkuma, kruidnagel], zonnebloemolie, zout, chili, peper
Allergenen:TARWE (GLUTEN) - MOEDER
Verpakking:650 gram
-
panko - japanse stijl
JORDÀ SPECIALENPanko paneermeel "Japanse stijl" is een gemengd paneermeel met stukjes krokante rijst, wasabizaadjes, geroosterde witte sesam, Noordzee zeewier (koninklijke kombu) en rode curry kruiden. Frituur altijd op maximaal 160°C om smaak en kleur te behouden. Tip: Meng 100 gram Panko met 80 gram boter om te gebruiken als knapperig korstje op vis of vlees. -
panko - groene kruiden
JORDÀ SPECIALENPanko Paneermeel "Groene Kruiden" is een gemengd paneermeel met groene kruiden (basilicum, tijm, venkel, rozemarijn, laurier, marjolein, oregano). Frituur altijd tot 160°C om smaak en kleur te behouden. Tip: Meng 100 gram Panko met 80 gram boter om te gebruiken als knapperig korstje op vis of vlees. -
emulsie van plankton uit de noordzee
JORDÀ SPECIALENPlanktonemulsie is een gebonden olie (pasta) gemaakt van microalgen. De planktonemulsie kan worden gebruikt als smaakmaker in dressings of sauzen en vinaigrettes, gemengd met rauwe vis of vlees (tartaar, carpaccio, sashimi) of je kunt de emulsie verdunnen met olie om te gebruiken als smaakolie in je creaties,... -
planktonpoeder uit de noordzee
JORDÀ SPECIALENNoordzee planktonpoeder is een gedroogd microalgenpoeder van de Tetraselmis stam uit de Nederlandse Oosterschelde. Het is een puur intens groen poeder vol smaak uit de Noordzee dat kan worden gebruikt in mousses, kroketten, boters en gells. -
zure yoghurt poeder
JORDÀ SPECIALENEen puur yoghurtpoeder met een aangename zuurgraad. Het is een poeder dat kan worden gebruikt om extra zuurheid toe te voegen aan chocolade, ijs, ganaches, gedroogd schuim, espuma's, ... -
azijnpoeders
JORDÀ SPECIALENAzijnpoeders zijn een ontwikkeling van Maarten voor het creëren van een zoet-zure balans in recepten. Ze worden vooral gebruikt in recepten waar een minimale toevoeging van water vereist is, bv. in chocolaatjes, mousses, eiwitschuimen, ... Azijnpoeders zijn geconcentreerde poeders met een aangename smaak. Poeder van witte wijnazijn; witte wijnazijn (SULPHITE), maltodextrine Rode wijnazijn poeder; maltodextrine, rode wijnazijn Poeder van rijstazijn; maltodextrine, rijstazijn Aceto Balsamicoazijn poeder; wijnazijn, druivenmost (SULPHITE), maltodextrine