-
zure yoghurt poeder
JORDÀ SPECIALENEen puur yoghurtpoeder met een aangename zuurgraad. Het is een poeder dat kan worden gebruikt om extra zuurheid toe te voegen aan chocolade, ijs, ganaches, gedroogd schuim, espuma's, ... -
crumble met speksmaak
ZOUTE TOPPINGSCrispy bacon crumble is een krokante zoute topping met speksmaak die een licht rokerige toets heeft. De crumble is volledig veganistisch en past perfect bij vlees, zeevruchten en kazen. -
bbq
STREETFOOD TOPPINGSKnapperige maïsvlokken met smokey BBQ smaak. Het is de perfecte topping op snacks, belegde frietjes, hamburgers, hotdogs, pizza,.... -
crumble van rode biet en sesam
ZOUTE TOPPINGSCrumble van rode biet en sesam is een knapperige topping met de smaak van rode biet, zwarte sesam en een frisse toets van rode wijnazijn. Deze topping combineert goed met dips (hummus, yoghurt, groenten), frisse salades, geroosterde groenten en vlees of koude (gerookte) vis. -
caesar kruimel
ZOUTE TOPPINGSCaesar crumble is een tarwevrije krokante topping met caesarsmaak (mosterd, azijn, knoflook, bieslook, natuurlijk parmezaanse aroma). Het is perfect voor op voorgerechten, caesar salades, geroosterde groenten, kip en stoofschotels. -
knapperige zwarte rijst
ZOUTE TOPPINGSKnapperige gepofte zwarte rijst uit Italië met een snufje zout, het geeft die extra knapperige "touch" bovenop je creaties. -
knapperige boekweit
ZOUTE TOPPINGSKnapperige gepofte boekweitkorrels met een snufje zout. Knapperig boekweit geeft je creaties dat extra beetje crunch. -
krokante kikkererwten
ZOUTE TOPPINGSKrokant geroosterde kikkererwten met ras el hanout kruiden. Knapperige kikkererwten geven je creaties dat extra beetje knapperigheid. -
krokante granen & zaden mix
ZOUTE TOPPINGSEen knapperige mix van verschillende knapperige gepofte granen en geroosterde zaden. (boekweit, quinoa, sesam, zwarte quinoa en rijst) Het geeft die extra knapperige "touch" bovenop je creaties. -
krokante quinoa
ZOUTE TOPPINGSKnapperige gepofte quinoazaadjes met een snufje zout. Crunchy quinoa geeft die extra knapperige "touch" bovenop je creaties. -
krokante spelt
ZOUTE TOPPINGSKnapperige gepofte speltkorrel met een snufje zout. Crunchy spelt geeft die extra knapperige "touch" bovenop je creaties. -
krokante tomatenvlokken
ZOUTE TOPPINGSKrokante tomatenvlokken zijn gedroogde stukjes knapperige tomaat met een intens rode kleur. De knapperige vlokken zijn perfect om te gebruiken als topping voor je creaties of als ingrediënt in gearomatiseerde oliën, boters & degen. Tip: maal de vlokken tot een poeder! -
krokante wasabi furikake mix
ZOUTE TOPPINGSWasabi furikake is een smaakmaker die oorspronkelijk uit de Japanse keuken komt. Wij maken er echter een krokante versie van met gedroogd zeewier (Royal Kombu) uit de Noordzee. Deze krokante topping is licht pittig (wasabi) en combineert uitstekend met rauwe vis en vlees. -
pure chocolade crunch
ZWARTE TOPPINGKrokante stukjes (2-8 mm) biscuit bedekt met heerlijke Belgische pure chocolade (55%) & stukjes cacaonibs. Pure chocolade crunch is de perfecte knapperige topping voor je desserts, ijs & gebak. -
espresso crunch
ZWARTE TOPPINGKrokante stukjes (2-8 mm) biscuit omhuld met heerlijke Belgische pure chocolade. Espresso crunch is gearomatiseerd met 3 verschillende koffiesoorten en is de perfecte knapperige topping voor je desserts, ijs & gebak. -
peperkoek kruiden crunch
ZWARTE TOPPINGKrokante stukjes (2-8 mm) biscuit omhuld met heerlijke Belgische witte chocolade. Gingerbread spices crunch is op smaak gebracht met peperkoekkruiden en is de perfecte knapperige topping voor je desserts, ijs en gebak. -
groene kruiden crumble
ZOUTE TOPPINGSGroene kruidencrumble is een tarwevrije krokante topping met de smaak van verse groene kruiden (basilicum, peterselie, organo) en specerijen. Het is een perfecte topping op voorgerechten, salades, (gerookte) vis en groenten. -
ketchup
STREETFOOD TOPPINGSKnapperige maïsvlokken op smaak gebracht met zoetzure ketchup. Het is de perfecte topping op snacks, belegde frietjes, hamburgers, hotdogs, pizza,.... -
crumble van mango en passievrucht
ZWARTE TOPPINGKnapperig koekjespoeder (0-2mm) op smaak gebracht met mango & passievruchtpoeder en een vleugje zure yoghurt. Het is de perfecte knapperige topping voor je desserts, ijs en gebak. -
crunch van mango en passievrucht
ZWARTE TOPPINGKrokante stukjes (2-8 mm) biscuit omhuld met heerlijke Belgische witte chocolade. Mango & passievrucht crunch is op smaak gebracht met mango & passievrucht poeder en een snuifje zure yoghurt. Het is de perfecte krokante topping voor je desserts, ijs en gebak. -
melkchocolade & zoute karamel crunch
ZWARTE TOPPINGKrokante stukjes (2-8 mm) biscuit omhuld met heerlijke Belgische melkchocolade. Melkchocolade & zoute karamel is op smaak gebracht met echte Franse gezouten karamel en het is de perfecte knapperige topping voor je desserts, ijs & gebak. -
emulsie van plankton uit de noordzee
JORDÀ SPECIALENPlanktonemulsie is een gebonden olie (pasta) gemaakt van microalgen. De planktonemulsie kan worden gebruikt als smaakmaker in dressings of sauzen en vinaigrettes, gemengd met rauwe vis of vlees (tartaar, carpaccio, sashimi) of je kunt de emulsie verdunnen met olie om te gebruiken als smaakolie in je creaties,... -
planktonpoeder uit de noordzee
JORDÀ SPECIALENNoordzee planktonpoeder is een gedroogd microalgenpoeder van de Tetraselmis stam uit de Nederlandse Oosterschelde. Het is een puur intens groen poeder vol smaak uit de Noordzee dat kan worden gebruikt in mousses, kroketten, boters en gells. -
panko - groene kruiden
JORDÀ SPECIALENPanko Paneermeel "Groene Kruiden" is een gemengd paneermeel met groene kruiden (basilicum, tijm, venkel, rozemarijn, laurier, marjolein, oregano). Frituur altijd tot 160°C om smaak en kleur te behouden. Tip: Meng 100 gram Panko met 80 gram boter om te gebruiken als knapperig korstje op vis of vlees. -
panko - japanse stijl
JORDÀ SPECIALENPanko paneermeel "Japanse stijl" is een gemengd paneermeel met stukjes krokante rijst, wasabizaadjes, geroosterde witte sesam, Noordzee zeewier (koninklijke kombu) en rode curry kruiden. Frituur altijd op maximaal 160°C om smaak en kleur te behouden. Tip: Meng 100 gram Panko met 80 gram boter om te gebruiken als knapperig korstje op vis of vlees. -
panko - rode currykruiden
JORDÀ SPECIALENPanko paneermeel "red curry" is een gemengd paneermeel met rode curry kruiden. Frituur altijd op maximaal 160°C om smaak en kleur te behouden. Tip: Meng 100 gram Panko met 80 gram boter om te gebruiken als knapperig korstje op vis of vlees. -
pistache crunch
ZWARTE TOPPINGKrokante stukjes (2-8 mm) biscuit omhuld met heerlijke Belgische witte chocolade. Pistache crunch is op smaak gebracht met 100% pistachepasta en een snuifje zout. Het is de perfecte knapperige topping voor je desserts, ijs en gebak. -
framboos & yoghurt crunch
ZWARTE TOPPINGKrokante stukjes (2-8 mm) biscuit omhuld met heerlijke Belgische witte chocolade. Raspberry & yoghurt crunch is op smaak gebracht met gevriesdroogd frambozenfruitpoeder en een snuifje zure yoghurt. Het is de perfecte knapperige topping voor je desserts, ijs en gebak. -
crumble van rood fruit
ZWARTE TOPPINGKnapperig koekjespoeder (0-2 mm) op smaak gebracht met gevriesdroogd frambozen- en aalbessenpoeder en een vleugje zure yoghurt. Het is de perfecte knapperige topping voor je desserts, ijs en gebak. -
rijstcrisps
ZOUTE TOPPINGSKnapperige gepofte rijstballetjes gemaakt van 100% rijstmeel. Je kunt het gebruiken als ingrediënt in chocolade of bovenop je hartige creatie. -
geroosterde ui kruimel
ZOUTE TOPPINGSRoast onion crumble is een tarwevrije krokante topping met geroosterde uien, knoflook en bieslook. Het is de perfecte topping voor voorgerechten met groenten, hamburgers, vlees (eend, kalfsvlees, rundvlees), paté en kaas. -
zoute karamel crumble
ZWARTE TOPPINGKnapperig koekjespoeder (0-2 mm) op smaak gebracht met echte Franse gezouten karamel en is de perfecte knapperige topping voor je desserts, ijs en gebak. -
zoute karamel crunch
ZWARTE TOPPINGKrokante stukjes (2-8 mm) biscuit omhuld met heerlijke Belgische karamelchocolade. Salty caramel crunch is op smaak gebracht met echte Franse gezouten karamel en is de perfecte knapperige topping voor je desserts, ijs & gebak. -
sojasaus & wasabi crumble
ZOUTE TOPPINGSSoy Sauce & Wasabi crumble is een krokante topping met sojasaus, pittige wasabi sesam, knapperige gepofte rijst en knapperige stukjes zeewier (Royal Kombu). Deze crumble is heerlijk op voorgerechten, sushi, rauwe vis en vlees en creaties in Aziatische stijl. -
speculaas & hazelnoot crunch
ZWARTE TOPPINGKrokante stukjes (2-8 mm) speculaas omhuld met heerlijke Belgische pure chocolade. Onze speculoos & hazelnootcrunch is de perfecte zoete topping op je desserts, ijs of gebak. -
pittige saté
STREETFOOD TOPPINGSKrokante maïsvlokken met satékruiden en een pittige toets. Het is de perfecte topping op snacks, belegde frietjes, hamburgers, hotdogs, pizza,.... -
teriyaki
STREETFOOD TOPPINGSKnapperige maïsvlokken met zoete teriyakismaak. Het is de perfecte topping op snacks, belegde frietjes, hamburgers, hotdogs, pizza,.... -
tijm & honing crumble
ZOUTE TOPPINGSTijm & honing crumble is een tarwevrije krokante topping met gedroogde tijm en krokante honingstukjes. Het is de perfecte topping op voorgerechten, salades, geroosterde groenten, gerookte vis en zachte kazen. -
tomatenkruimel
ZOUTE TOPPINGSTomato Crumble is een tarwevrije krokante crumble gemaakt met knapperige gedroogde tomatenvlokken. Het is de perfecte topping voor voorgerechten, salades, carpaccio, groentebijgerechten, kaasplankjes. -
truffel & balsamico crumble
ZOUTE TOPPINGSTruffel en balsamico crumble is een tarwevrije crumble met de smaak van zwarte truffel uit Italië en een vleugje Aceto balsamico (Modena) azijn. Het past perfect als topping op voorgerechten zoals carpaccio, vlees, mozarella, buratta, ....
Word lid van onze mailinglijst!
Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en product updates.