Jorda Producten

Filters

Het tonen van 1-40 van 42 resultaten

40/80/Al

Sorteer op

Filter

Beperk uw productselectie door te filteren op toepassing of categorie.

Toepassingen

Categorieën

  • zure yoghurt poeder

    Een puur yoghurtpoeder met een aangename zuurgraad. Het is een poeder dat kan worden gebruikt om extra zuurheid toe te voegen aan chocolade, ijs, ganaches, gedroogd schuim, espuma's, ...
  • crumble met speksmaak

    Crispy bacon crumble is een krokante zoute topping met speksmaak die een licht rokerige toets heeft. De crumble is volledig veganistisch en past perfect bij vlees, zeevruchten en kazen.
  • bbq

    Knapperige maïsvlokken met smokey BBQ smaak. Het is de perfecte topping op snacks, belegde frietjes, hamburgers, hotdogs, pizza,....
  • crumble van rode biet en sesam

    Crumble van rode biet en sesam is een knapperige topping met de smaak van rode biet, zwarte sesam en een frisse toets van rode wijnazijn. Deze topping combineert goed met dips (hummus, yoghurt, groenten), frisse salades, geroosterde groenten en vlees of koude (gerookte) vis.
  • caesar kruimel

    Caesar crumble is een tarwevrije krokante topping met caesarsmaak (mosterd, azijn, knoflook, bieslook, natuurlijk parmezaanse aroma). Het is perfect voor op voorgerechten, caesar salades, geroosterde groenten, kip en stoofschotels.
  • knapperige zwarte rijst

    Knapperige gepofte zwarte rijst uit Italië met een snufje zout, het geeft die extra knapperige "touch" bovenop je creaties.
  • knapperige boekweit

    Knapperige gepofte boekweitkorrels met een snufje zout. Knapperig boekweit geeft je creaties dat extra beetje crunch.
  • krokante kikkererwten

    Krokant geroosterde kikkererwten met ras el hanout kruiden. Knapperige kikkererwten geven je creaties dat extra beetje knapperigheid.
  • krokante granen & zaden mix

    Een knapperige mix van verschillende knapperige gepofte granen en geroosterde zaden. (boekweit, quinoa, sesam, zwarte quinoa en rijst) Het geeft die extra knapperige "touch" bovenop je creaties.
  • krokante quinoa

    Knapperige gepofte quinoazaadjes met een snufje zout. Crunchy quinoa geeft die extra knapperige "touch" bovenop je creaties.
  • krokante spelt

    Knapperige gepofte speltkorrel met een snufje zout. Crunchy spelt geeft die extra knapperige "touch" bovenop je creaties.
  • krokante tomatenvlokken

    Krokante tomatenvlokken zijn gedroogde stukjes knapperige tomaat met een intens rode kleur. De knapperige vlokken zijn perfect om te gebruiken als topping voor je creaties of als ingrediënt in gearomatiseerde oliën, boters & degen. Tip: maal de vlokken tot een poeder!
  • krokante wasabi furikake mix

    Wasabi furikake is een smaakmaker die oorspronkelijk uit de Japanse keuken komt. Wij maken er echter een krokante versie van met gedroogd zeewier (Royal Kombu) uit de Noordzee. Deze krokante topping is licht pittig (wasabi) en combineert uitstekend met rauwe vis en vlees.
  • pure chocolade crunch

    Krokante stukjes (2-8 mm) biscuit bedekt met heerlijke Belgische pure chocolade (55%) & stukjes cacaonibs. Pure chocolade crunch is de perfecte knapperige topping voor je desserts, ijs & gebak.
  • espresso crunch

    Krokante stukjes (2-8 mm) biscuit omhuld met heerlijke Belgische pure chocolade. Espresso crunch is gearomatiseerd met 3 verschillende koffiesoorten en is de perfecte knapperige topping voor je desserts, ijs & gebak.
  • peperkoek kruiden crunch

    Krokante stukjes (2-8 mm) biscuit omhuld met heerlijke Belgische witte chocolade. Gingerbread spices crunch is op smaak gebracht met peperkoekkruiden en is de perfecte knapperige topping voor je desserts, ijs en gebak.
  • groene kruiden crumble

    Groene kruidencrumble is een tarwevrije krokante topping met de smaak van verse groene kruiden (basilicum, peterselie, organo) en specerijen. Het is een perfecte topping op voorgerechten, salades, (gerookte) vis en groenten.
  • ketchup

    Knapperige maïsvlokken op smaak gebracht met zoetzure ketchup. Het is de perfecte topping op snacks, belegde frietjes, hamburgers, hotdogs, pizza,....
  • crumble van mango en passievrucht

    Knapperig koekjespoeder (0-2mm) op smaak gebracht met mango & passievruchtpoeder en een vleugje zure yoghurt. Het is de perfecte knapperige topping voor je desserts, ijs en gebak.
  • crunch van mango en passievrucht

    Krokante stukjes (2-8 mm) biscuit omhuld met heerlijke Belgische witte chocolade. Mango & passievrucht crunch is op smaak gebracht met mango & passievrucht poeder en een snuifje zure yoghurt. Het is de perfecte krokante topping voor je desserts, ijs en gebak.
  • melkchocolade & zoute karamel crunch

    Krokante stukjes (2-8 mm) biscuit omhuld met heerlijke Belgische melkchocolade. Melkchocolade & zoute karamel is op smaak gebracht met echte Franse gezouten karamel en het is de perfecte knapperige topping voor je desserts, ijs & gebak.
  • emulsie van plankton uit de noordzee

    Planktonemulsie is een gebonden olie (pasta) gemaakt van microalgen. De planktonemulsie kan worden gebruikt als smaakmaker in dressings of sauzen en vinaigrettes, gemengd met rauwe vis of vlees (tartaar, carpaccio, sashimi) of je kunt de emulsie verdunnen met olie om te gebruiken als smaakolie in je creaties,...
  • planktonpoeder uit de noordzee

    Noordzee planktonpoeder is een gedroogd microalgenpoeder van de Tetraselmis stam uit de Nederlandse Oosterschelde. Het is een puur intens groen poeder vol smaak uit de Noordzee dat kan worden gebruikt in mousses, kroketten, boters en gells.
  • panko - groene kruiden

    Panko Paneermeel "Groene Kruiden" is een gemengd paneermeel met groene kruiden (basilicum, tijm, venkel, rozemarijn, laurier, marjolein, oregano). Frituur altijd tot 160°C om smaak en kleur te behouden. Tip: Meng 100 gram Panko met 80 gram boter om te gebruiken als knapperig korstje op vis of vlees.
  • panko - japanse stijl

    Panko paneermeel "Japanse stijl" is een gemengd paneermeel met stukjes krokante rijst, wasabizaadjes, geroosterde witte sesam, Noordzee zeewier (koninklijke kombu) en rode curry kruiden. Frituur altijd op maximaal 160°C om smaak en kleur te behouden. Tip: Meng 100 gram Panko met 80 gram boter om te gebruiken als knapperig korstje op vis of vlees.
  • panko - rode currykruiden

    Panko paneermeel "red curry" is een gemengd paneermeel met rode curry kruiden. Frituur altijd op maximaal 160°C om smaak en kleur te behouden. Tip: Meng 100 gram Panko met 80 gram boter om te gebruiken als knapperig korstje op vis of vlees.
  • pistache crunch

    Krokante stukjes (2-8 mm) biscuit omhuld met heerlijke Belgische witte chocolade. Pistache crunch is op smaak gebracht met 100% pistachepasta en een snuifje zout. Het is de perfecte knapperige topping voor je desserts, ijs en gebak.
  • framboos & yoghurt crunch

    Krokante stukjes (2-8 mm) biscuit omhuld met heerlijke Belgische witte chocolade. Raspberry & yoghurt crunch is op smaak gebracht met gevriesdroogd frambozenfruitpoeder en een snuifje zure yoghurt. Het is de perfecte knapperige topping voor je desserts, ijs en gebak.
  • crumble van rood fruit

    Knapperig koekjespoeder (0-2 mm) op smaak gebracht met gevriesdroogd frambozen- en aalbessenpoeder en een vleugje zure yoghurt. Het is de perfecte knapperige topping voor je desserts, ijs en gebak.
  • rijstcrisps

    Knapperige gepofte rijstballetjes gemaakt van 100% rijstmeel. Je kunt het gebruiken als ingrediënt in chocolade of bovenop je hartige creatie.
  • geroosterde ui kruimel

    Roast onion crumble is een tarwevrije krokante topping met geroosterde uien, knoflook en bieslook. Het is de perfecte topping voor voorgerechten met groenten, hamburgers, vlees (eend, kalfsvlees, rundvlees), paté en kaas.
  • zoute karamel crumble

    Knapperig koekjespoeder (0-2 mm) op smaak gebracht met echte Franse gezouten karamel en is de perfecte knapperige topping voor je desserts, ijs en gebak.
  • zoute karamel crunch

    Krokante stukjes (2-8 mm) biscuit omhuld met heerlijke Belgische karamelchocolade. Salty caramel crunch is op smaak gebracht met echte Franse gezouten karamel en is de perfecte knapperige topping voor je desserts, ijs & gebak.
  • sojasaus & wasabi crumble

    Soy Sauce & Wasabi crumble is een krokante topping met sojasaus, pittige wasabi sesam, knapperige gepofte rijst en knapperige stukjes zeewier (Royal Kombu). Deze crumble is heerlijk op voorgerechten, sushi, rauwe vis en vlees en creaties in Aziatische stijl.
  • speculaas & hazelnoot crunch

    Krokante stukjes (2-8 mm) speculaas omhuld met heerlijke Belgische pure chocolade. Onze speculoos & hazelnootcrunch is de perfecte zoete topping op je desserts, ijs of gebak.
  • pittige saté

    Krokante maïsvlokken met satékruiden en een pittige toets. Het is de perfecte topping op snacks, belegde frietjes, hamburgers, hotdogs, pizza,....
  • teriyaki

    Knapperige maïsvlokken met zoete teriyakismaak. Het is de perfecte topping op snacks, belegde frietjes, hamburgers, hotdogs, pizza,....
  • tijm & honing crumble

    Tijm & honing crumble is een tarwevrije krokante topping met gedroogde tijm en krokante honingstukjes. Het is de perfecte topping op voorgerechten, salades, geroosterde groenten, gerookte vis en zachte kazen.
  • tomatenkruimel

    Tomato Crumble is een tarwevrije krokante crumble gemaakt met knapperige gedroogde tomatenvlokken. Het is de perfecte topping voor voorgerechten, salades, carpaccio, groentebijgerechten, kaasplankjes.
  • truffel & balsamico crumble

    Truffel en balsamico crumble is een tarwevrije crumble met de smaak van zwarte truffel uit Italië en een vleugje Aceto balsamico (Modena) azijn. Het past perfect als topping op voorgerechten zoals carpaccio, vlees, mozarella, buratta, ....

Word lid van onze mailinglijst!

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en product updates.