Inspiratie

Recepten & Ideeën

Recept: Sashimi makreel - Algen - Dashi - Jordà crumble

Atelier Jordà houdt van premium producten uit Japan en begon een webshop op "www.atelier-jorda.com" met premium ingrediënten "Sashimi makreel - Algues - Dashi mayo - Sojasaus & wasabi crumble" 1. Sashimi makreel Vers...

Recept: Jordà - Crème Brûlée Schijven

Atelier Jordà ging creatief aan de slag met "Debic products" en de nieuwe "Jordà - Sweet Crunches" met echte Belgische chocolade. "Crème Brûlée - Jordà Style" 1. Crème brûlée schijven 1000 g -...

Recept: Jordà - Panna Cotta 2.0

Atelier Jordà ging creatief aan de slag met "Debic products" en de nieuwe "Jordà - Sweet Crunches" met echte Belgische chocolade. "Panna Cotta - Jordà Stijl" 1. Panna Cotta 1000 g - Debic...

Recept: Jordà Style - Tiramisu 2.0

Atelier Jordà ging creatief aan de slag met "Debic products" en de nieuwe "Jordà - Sweet Crunches" met echte Belgische chocolade. Tiramisu "Jordà Style" 1. Tiramisu mousse 1000 g - Debic - tiramisu...

Recept: Couscous salade - Zalm - Dashi botersaus

Recept: Couscous Salade: Gekookt (Kippenbouillon) Parelmoer Couscous Zucchini (in blokjes gesneden) Al Dente Green Beans (in blokjes gesneden) Al Dente Bieslook Lente-uitjes Peper en Zout Geconcentreerde Premium Dashi (Sens Gourmet) Tartaar van zalm: Verse zalm....

Azijnpoeders "Het Verhaal"

Hoe azijnpoeders wereldwijd bekend werden bij chef-koks.... Terug naar 2014: Oprichter en eigenaar van Jordà "Maarten Jordaens" lanceerde zijn azijnpoeder. Een lancering die een wereldwijde impact had in de culinaire wereld. Maarten.....