Recept: Couscous salade - Zalm - Dashi botersaus

Recept: Couscous salade - Zalm - Dashi botersaus
30 oktober 2019 Maarten Jordaens

Recept:

Couscous salade:

  • Gekookt parel couscous (Kippenbouillon)
  • Courgette (in blokjes gesneden) beetgaar
  • Groene boontjes (in blokjes gesneden) beetgaar
  • Bieslook
  • Lente ui
  • Peper en zout
  • Geconcentreerde Premium Dashi (Sens Gourmet)

Zalmtartaar:

  • Verse zalm
  • Zwarte Sesam
  • Bieslook
  • Peper
  • Ponzu Platinum (Sens Gourmet)

Dashi botersaus:

  • 250 g Geconcentreerde Premium Dashi (Sens Gourmet)
  • 25 g Yamato Sojasaus RAW
  • 500 g Room (35%)
  • 250 g Boter
  • 5 g Xanthan Instant (Toufood)

Verhit alle ingrediënten tot 80°C en mix met een staafmixer tot een schuimige saus.

Jordà Decoraties: 

  • Groene Kruiden Crumble
  • Crispy Boekweit
  • Crispy Kikkererwten

Gebruikte producten: