speculaas & hazelnoot crunch
speculaas & hazelnoot crunch
Categorie ZOETTOPPEN
Krokante stukjes (2-8 mm) speculoos omhuld met heerlijke Belgische pure chocolade.
Onze speculaas & hazelnoot crunch is de perfecte zoete topping op je desserts, ijs of gebak.
Ingrediënten: speculaas 60% [TARWEbloem, kandijsuiker, plantaardige olie en vetten (palm, koolzaad), rietsuiker, SOY bloem, invertsuikerstroop, rijsmiddel: E500, kaneel, nootmuskaat], HAZELNUTS 15%, pure chocolade [cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: E322 SOY, vanille-extract], cacaoboter, zout
Allergenen:TARWE (GLUTEN) - SOY - NUTS (HAZELNUT)
Verpakking:400 gr - 1,25 kg
-
pure chocolade crunch
ZWARTE TOPPINGKrokante stukjes (2-8 mm) biscuit bedekt met heerlijke Belgische pure chocolade (55%) & stukjes cacaonibs. Pure chocolade crunch is de perfecte knapperige topping voor je desserts, ijs & gebak. -
zoute karamel crunch
ZWARTE TOPPINGKrokante stukjes (2-8 mm) biscuit omhuld met heerlijke Belgische karamelchocolade. Salty caramel crunch is op smaak gebracht met echte Franse gezouten karamel en is de perfecte knapperige topping voor je desserts, ijs & gebak. -
pistache crunch
ZWARTE TOPPINGKrokante stukjes (2-8 mm) biscuit omhuld met heerlijke Belgische witte chocolade. Pistache crunch is op smaak gebracht met 100% pistachepasta en een snuifje zout. Het is de perfecte knapperige topping voor je desserts, ijs en gebak. -
crunch van mango en passievrucht
ZWARTE TOPPINGKrokante stukjes (2-8 mm) biscuit omhuld met heerlijke Belgische witte chocolade. Mango & passievrucht crunch is op smaak gebracht met mango & passievrucht poeder en een snuifje zure yoghurt. Het is de perfecte krokante topping voor je desserts, ijs en gebak. -
yoghurt crunch
ZWARTE TOPPINGKrokante stukjes (2-8mm) biscuit omhuld met heerlijke Belgische witte chocolade. Yoghurt crunch is gearomatiseerd met zure yoghurt wat deze crunch een zoetzure smaak geeft. Het is de perfecte crunchy topping voor je desserts, ijs & gebak. -
melkchocolade & zoute karamel crunch
ZWARTE TOPPINGKrokante stukjes (2-8 mm) biscuit omhuld met heerlijke Belgische melkchocolade. Melkchocolade & zoute karamel is op smaak gebracht met echte Franse gezouten karamel en het is de perfecte knapperige topping voor je desserts, ijs & gebak. -
framboos & yoghurt crunch
ZWARTE TOPPINGKrokante stukjes (2-8 mm) biscuit omhuld met heerlijke Belgische witte chocolade. Raspberry & yoghurt crunch is op smaak gebracht met gevriesdroogd frambozenfruitpoeder en een snuifje zure yoghurt. Het is de perfecte knapperige topping voor je desserts, ijs en gebak. -
peperkoek kruiden crunch
ZWARTE TOPPINGKrokante stukjes (2-8 mm) biscuit omhuld met heerlijke Belgische witte chocolade. Gingerbread spices crunch is op smaak gebracht met peperkoekkruiden en is de perfecte knapperige topping voor je desserts, ijs en gebak. -
espresso crunch
ZWARTE TOPPINGKrokante stukjes (2-8 mm) biscuit omhuld met heerlijke Belgische pure chocolade. Espresso crunch is gearomatiseerd met 3 verschillende koffiesoorten en is de perfecte knapperige topping voor je desserts, ijs & gebak. -
crumble van mango en passievrucht
ZWARTE TOPPINGKnapperig koekjespoeder (0-2mm) op smaak gebracht met mango & passievruchtpoeder en een vleugje zure yoghurt. Het is de perfecte knapperige topping voor je desserts, ijs en gebak. -
zoute karamel crumble
ZWARTE TOPPINGKnapperig koekjespoeder (0-2 mm) op smaak gebracht met echte Franse gezouten karamel en is de perfecte knapperige topping voor je desserts, ijs en gebak. -
crumble van rood fruit
ZWARTE TOPPINGKnapperig koekjespoeder (0-2 mm) op smaak gebracht met gevriesdroogd frambozen- en aalbessenpoeder en een vleugje zure yoghurt. Het is de perfecte knapperige topping voor je desserts, ijs en gebak.