sojasaus & wasabi crumble
sojasaus & wasabi crumble
Categorie ZOUTE TOPPINGS
Soy Sauce & Wasabi crumble is een krokante topping met sojasaus, pittige wasabi sesam, knapperige gepofte rijst en knapperige stukjes zeewier (Royal Kombu). Deze crumble is heerlijk op voorgerechten, sushi, rauwe vis en vlees en creaties in Aziatische stijl.
Ingrediënten: crumble [TARWEbloem, zout, dextrose], SESAME 22% [SESAME, mirin (rijst, suiker, zout), wasabi-aroma 0,6% (maltodextrine, gemodificeerd zetmeel: E1450, emulgator: E471, vitamine: E), suiker, kleurstof: E102, E133 ], zonnebloemolie, krokante rijst [rijstbloem], SOY-sauspoeder 9% [SOY-bonen, TARWE, zout), maltodextrine, zout], zeewier
Allergenen:TARWE (GLUTEN) - SESAME - SOY
Verpakking:175 gram - 400 gram
-
krokante wasabi furikake mix
ZOUTE TOPPINGSWasabi furikake is een smaakmaker die oorspronkelijk uit de Japanse keuken komt. Wij maken er echter een krokante versie van met gedroogd zeewier (Royal Kombu) uit de Noordzee. Deze krokante topping is licht pittig (wasabi) en combineert uitstekend met rauwe vis en vlees. -
crumble van rode biet en sesam
ZOUTE TOPPINGSCrumble van rode biet en sesam is een knapperige topping met de smaak van rode biet, zwarte sesam en een frisse toets van rode wijnazijn. Deze topping combineert goed met dips (hummus, yoghurt, groenten), frisse salades, geroosterde groenten en vlees of koude (gerookte) vis. -
krokante granen & zaden mix
ZOUTE TOPPINGSEen knapperige mix van verschillende knapperige gepofte granen en geroosterde zaden. (boekweit, quinoa, sesam, zwarte quinoa en rijst) Het geeft die extra knapperige "touch" bovenop je creaties. -
knapperige zwarte rijst
ZOUTE TOPPINGSKnapperige gepofte zwarte rijst uit Italië met een snufje zout, het geeft die extra knapperige "touch" bovenop je creaties. -
krokante tomatenvlokken
ZOUTE TOPPINGSKrokante tomatenvlokken zijn gedroogde stukjes knapperige tomaat met een intens rode kleur. De knapperige vlokken zijn perfect om te gebruiken als topping voor je creaties of als ingrediënt in gearomatiseerde oliën, boters & degen. Tip: maal de vlokken tot een poeder! -
truffel & balsamico crumble
ZOUTE TOPPINGSTruffel en balsamico crumble is een tarwevrije crumble met de smaak van zwarte truffel uit Italië en een vleugje Aceto balsamico (Modena) azijn. Het past perfect als topping op voorgerechten zoals carpaccio, vlees, mozarella, buratta, .... -
krokante kikkererwten
ZOUTE TOPPINGSKrokant geroosterde kikkererwten met ras el hanout kruiden. Knapperige kikkererwten geven je creaties dat extra beetje knapperigheid. -
caesar kruimel
ZOUTE TOPPINGSCaesar crumble is een tarwevrije krokante topping met caesarsmaak (mosterd, azijn, knoflook, bieslook, natuurlijk parmezaanse aroma). Het is perfect voor op voorgerechten, caesar salades, geroosterde groenten, kip en stoofschotels. -
geroosterde ui kruimel
ZOUTE TOPPINGSRoast onion crumble is een tarwevrije krokante topping met geroosterde uien, knoflook en bieslook. Het is de perfecte topping voor voorgerechten met groenten, hamburgers, vlees (eend, kalfsvlees, rundvlees), paté en kaas. -
knapperige boekweit
ZOUTE TOPPINGSKnapperige gepofte boekweitkorrels met een snufje zout. Knapperig boekweit geeft je creaties dat extra beetje crunch. -
krokante quinoa
ZOUTE TOPPINGSKnapperige gepofte quinoazaadjes met een snufje zout. Crunchy quinoa geeft die extra knapperige "touch" bovenop je creaties. -
krokante spelt
ZOUTE TOPPINGSKnapperige gepofte speltkorrel met een snufje zout. Crunchy spelt geeft die extra knapperige "touch" bovenop je creaties.