krokante quinoa
krokante quinoa
Categorie ZOUTE TOPPINGS
Knapperige gepofte quinoazaadjes met een snufje zout.
Crunchy quinoa geeft die extra knapperige "touch" bovenop je creaties.
Ingrediënten: quinoa 80%, zonnebloemolie, zout
Allergenen:GEEN ALLERGENTEN
Verpakking:225 gram
-
krokante wasabi furikake mix
ZOUTE TOPPINGSWasabi furikake is een smaakmaker die oorspronkelijk uit de Japanse keuken komt. Wij maken er echter een krokante versie van met gedroogd zeewier (Royal Kombu) uit de Noordzee. Deze krokante topping is licht pittig (wasabi) en combineert uitstekend met rauwe vis en vlees. -
crumble met speksmaak
ZOUTE TOPPINGSCrispy bacon crumble is een krokante zoute topping met speksmaak die een licht rokerige toets heeft. De crumble is volledig veganistisch en past perfect bij vlees, zeevruchten en kazen. -
crumble van rode biet en sesam
ZOUTE TOPPINGSCrumble van rode biet en sesam is een knapperige topping met de smaak van rode biet, zwarte sesam en een frisse toets van rode wijnazijn. Deze topping combineert goed met dips (hummus, yoghurt, groenten), frisse salades, geroosterde groenten en vlees of koude (gerookte) vis. -
krokante granen & zaden mix
ZOUTE TOPPINGSEen knapperige mix van verschillende knapperige gepofte granen en geroosterde zaden. (boekweit, quinoa, sesam, zwarte quinoa en rijst) Het geeft die extra knapperige "touch" bovenop je creaties. -
krokante tomatenvlokken
ZOUTE TOPPINGSKrokante tomatenvlokken zijn gedroogde stukjes knapperige tomaat met een intens rode kleur. De knapperige vlokken zijn perfect om te gebruiken als topping voor je creaties of als ingrediënt in gearomatiseerde oliën, boters & degen. Tip: maal de vlokken tot een poeder! -
truffel & balsamico crumble
ZOUTE TOPPINGSTruffel en balsamico crumble is een tarwevrije crumble met de smaak van zwarte truffel uit Italië en een vleugje Aceto balsamico (Modena) azijn. Het past perfect als topping op voorgerechten zoals carpaccio, vlees, mozarella, buratta, .... -
sojasaus & wasabi crumble
ZOUTE TOPPINGSSoy Sauce & Wasabi crumble is een krokante topping met sojasaus, pittige wasabi sesam, knapperige gepofte rijst en knapperige stukjes zeewier (Royal Kombu). Deze crumble is heerlijk op voorgerechten, sushi, rauwe vis en vlees en creaties in Aziatische stijl. -
geroosterde ui kruimel
ZOUTE TOPPINGSRoast onion crumble is een tarwevrije krokante topping met geroosterde uien, knoflook en bieslook. Het is de perfecte topping voor voorgerechten met groenten, hamburgers, vlees (eend, kalfsvlees, rundvlees), paté en kaas. -
groene kruiden crumble
ZOUTE TOPPINGSGroene kruidencrumble is een tarwevrije krokante topping met de smaak van verse groene kruiden (basilicum, peterselie, organo) en specerijen. Het is een perfecte topping op voorgerechten, salades, (gerookte) vis en groenten. -
tomatenkruimel
ZOUTE TOPPINGSTomato Crumble is een tarwevrije krokante crumble gemaakt met knapperige gedroogde tomatenvlokken. Het is de perfecte topping voor voorgerechten, salades, carpaccio, groentebijgerechten, kaasplankjes. -
rijstcrisps
ZOUTE TOPPINGSKnapperige gepofte rijstballetjes gemaakt van 100% rijstmeel. Je kunt het gebruiken als ingrediënt in chocolade of bovenop je hartige creatie. -
krokante spelt
ZOUTE TOPPINGSKnapperige gepofte speltkorrel met een snufje zout. Crunchy spelt geeft die extra knapperige "touch" bovenop je creaties.