De zee - Noordzee planktonpoeder
De zee - Noordzee planktonpoeder
Categorieën Jordà Specials, De Noordzee
Noordzee planktonpoeder is een gedroogd microalgenpoeder van de Tetraselmis stam uit de Nederlandse Oosterschelde.
Het is een puur intens groen poeder vol smaak uit de Noordzee.
Ingrediënten: Plankton
Allergenen:nee
Verpakking:100 gram
-
Special - Panko "Japanse stijl
Jordà Specials, De NoordzeePanko paneermeel "Japanse stijl" gemaakt met krokante rijst, wasabi zaden, geroosterde witte sesam, Noordzee zeewier en kerrie kruiden. Bak de pankos op maximaal 160°C voor het beste behoud van smaak en kleur. -
Speciaal - Panko "Groene kruiden
Jordà SpecialsPanko paneermeel met groene kruiden. Bak de pankos op maximaal 160°C voor het beste behoud van smaak en kleur. -
Special - Panko "Rode Kerrie
Jordà SpecialsPanko paneermeel met rode curry smaak. Bak de pankos op maximaal 160°C voor het beste behoud van smaak en kleur. -
Zoute Kruimel - Knapperige Wasabi Furikake Mix
Zoute Toppings, De NoordzeeCrispy wasabi furikake is een smaakmaker gemaakt met algen van Nederlandse oorsprong (Oosterschelde), sesam en krokante granen & zaden. Het geeft die extra knapperige touch met zeewier bovenop uw creatie. -
De Zee - Planktonemulsie uit de Noordzee
Jordà Specials, De NoordzeePlanktonemulsie is een gebonden olie (pasta) gemaakt van microalgen. De planktonemulsie kan worden gebruikt als smaakmaker in dressings of sauzen, gemengd met rauwe vis of vlees (tartaar, carpaccio,...) of verdund met olie om te gebruiken als dressing in je creaties,... -
Speciaal - Zuur Yoghurtpoeder
Jordà SpecialsZure yoghurtpoeder is een zuiver yoghurtpoeder met een aangename zuurgraad. Het is een poeder dat kan worden gebruikt om extra zuurheid toe te voegen aan chocolade, ijs, ganaches, gedroogde schuimen, espuma's, ... -
Special - Knapperige Tomatenvlokken
Jordà Specials, ZoutjesKrokante tomatenvlokken zijn gedroogde stukjes tomaat met een intens rode kleur. Deze tomatenvlokken zijn perfect om te gebruiken als crunch bovenop uw creaties of als ingrediënt in gearomatiseerde oliën, degen, vermalen tot poeder, ... -
-
-
-
-