Panko paneermeel "Japanse stijl" gemaakt met krokante rijst, wasabi zaden, geroosterde witte sesam, Noordzee zeewier en kerrie kruiden. Bak de pankos op maximaal 160°C voor het beste behoud van smaak en kleur.
Planktonemulsie is een gebonden olie (pasta) gemaakt van microalgen.De planktonemulsie kan worden gebruikt als smaakmaker in dressings of sauzen, gemengd met rauwe vis of vlees (tartaar, carpaccio,...) of verdund met olie om te gebruiken als dressing in je creaties,...
Noordzee planktonpoeder is een gedroogd microalgenpoeder van de Tetraselmis stam uit de Nederlandse Oosterschelde.Het is een puur intens groen poeder vol smaak uit de Noordzee.
Zure yoghurtpoeder is een zuiver yoghurtpoeder met een aangename zuurgraad.
Het is een poeder dat kan worden gebruikt om extra zuurheid toe te voegen aan chocolade, ijs, ganaches, gedroogde schuimen, espuma's, ...
Krokante tomatenvlokken zijn gedroogde stukjes tomaat met een intens rode kleur.
Deze tomatenvlokken zijn perfect om te gebruiken als crunch bovenop uw creaties of als ingrediënt in gearomatiseerde oliën, degen, vermalen tot poeder, ...