groene kruiden crumble
groene kruiden crumble
Categorie ZOUTE TOPPINGS
Groene kruidencrumble is een tarwevrije krokante topping met de smaak van verse groene kruiden (basilicum, peterselie, organo) en specerijen.
Het is een perfecte topping op voorgerechten, salades, (gerookte) vis en groenten.
Ingrediënten: crumble [rijstmeel, kikkererwtenmeel, maïszetmeel, zout, dextrose], zonnebloemolie, kruiden 7% [basilicum, peterselie], specerij 4% [kruiden, specerij, zout, suiker, zonnebloemolie, antioxidant: E392].
Allergenen:GEEN ALLERGENTEN
Verpakking:175 gram - 400 gram
-
krokante tomaat furikake mix
ZOUTE TOPPINGSFurikake is een smaakmaker die oorspronkelijk uit de Japanse keuken komt. Wij maken er echter een krokante versie van met gedroogd zeewier (Royal Kombu) uit de Noordzee en knapperige tomatenvlokken. Deze knapperige topping combineert uitstekend met rauwe vis en vlees. -
zuurdesembrood crumble
ZOUTE TOPPINGSKoreaanse crumble is een krokante topping met kimchi smaken. Deze crumble is heerlijk op dumplings, gyoza, rauwe vis en vlees en Aziatische creaties. -
koreaanse crumble
ZOUTE TOPPINGSKoreaanse crumble is een krokante topping met kimchi smaken. Deze crumble is heerlijk op dumplings, gyoza, rauwe vis en vlees en Aziatische creaties. -
krokante wasabi furikake mix
ZOUTE TOPPINGSWasabi furikake is een smaakmaker die oorspronkelijk uit de Japanse keuken komt. Wij maken er echter een krokante versie van met gedroogd zeewier (Royal Kombu) uit de Noordzee. Deze krokante topping is licht pittig (wasabi) en combineert uitstekend met rauwe vis en vlees. -
crumble van rode biet en sesam
ZOUTE TOPPINGSCrumble van rode biet en sesam is een knapperige topping met de smaak van rode biet, zwarte sesam en een frisse toets van rode wijnazijn. Deze topping combineert goed met dips (hummus, yoghurt, groenten), frisse salades, geroosterde groenten en vlees of koude (gerookte) vis. -
knapperige zwarte rijst
ZOUTE TOPPINGSKnapperige gepofte zwarte rijst uit Italië met een snufje zout, het geeft die extra knapperige "touch" bovenop je creaties. -
krokante tomatenvlokken
ZOUTE TOPPINGSKrokante tomatenvlokken zijn gedroogde stukjes knapperige tomaat met een intens rode kleur. De knapperige vlokken zijn perfect om te gebruiken als topping voor je creaties of als ingrediënt in gearomatiseerde oliën, boters & degen. Tip: maal de vlokken tot een poeder! -
truffel & balsamico crumble
ZOUTE TOPPINGSTruffel en balsamico crumble is een tarwevrije crumble met de smaak van zwarte truffel uit Italië en een vleugje Aceto balsamico (Modena) azijn. Het past perfect als topping op voorgerechten zoals carpaccio, vlees, mozarella, buratta, .... -
tijm & honing crumble
ZOUTE TOPPINGSTijm & honing crumble is een tarwevrije krokante topping met gedroogde tijm en krokante honingstukjes. Het is de perfecte topping op voorgerechten, salades, geroosterde groenten, gerookte vis en zachte kazen. -
knapperige boekweit
ZOUTE TOPPINGSKnapperige gepofte boekweitkorrels met een snufje zout. Knapperig boekweit geeft je creaties dat extra beetje crunch. -
krokante quinoa
ZOUTE TOPPINGSKnapperige gepofte quinoazaadjes met een snufje zout. Crunchy quinoa geeft die extra knapperige "touch" bovenop je creaties. -
rijstcrisps
ZOUTE TOPPINGSKnapperige gepofte rijstballetjes gemaakt van 100% rijstmeel. Je kunt het gebruiken als ingrediënt in chocolade of bovenop je hartige creatie.